Руският генерал Апти Алаудинов, най-близкият съюзник на Рамзан Кадиров, се

...
 Руският генерал Апти Алаудинов, най-близкият съюзник на Рамзан Кадиров, се
Коментари Харесай

Ген. Апти Алаудинов: Ще унищожим НАТО до 2030-та

 
Руският военачалник Апти Алаудинов, най-близкият съдружник на Рамзан Кадиров, се зарече до 2030 година НАТО да спре да съществува във типа, в който е през днешния ден, съобщи Newsweek.

Чеченският боен пълководец съобщи по съветската държавна телевизия, че съветската войска ще завоюва „ специфичната военна интервенция “ (както в Москва назовават войната) в Украйна, само че няма да спре, а ще продължи на запад.

Апти Алаудинов твърди, че множеството страни в НАТО, които сега се подчиняват на американците, ще коленичат пред Русия и ще молят да бъдат признати в „ съветската коалиция “. „ Няма подозрение (в това) “, сподели чеченският военачалник.

Това е поредна опасност от Русия към страните от НАТО, откакто през 2022 година армията на Владимир Путин стартира по негова заповед пълномащабна война против Украйна.

2030 година обаче може да се окаже изключително оптимистична прогноза за руснаците. Да напомним, че те възнамеряваха да завладяват Киев за три дни, само че към този момент близо 800 дни още не могат да изпълнят тази задача.

Според вестник „ Новая газета “ Апти Алаудинов ще наследи Рамзан Кадиров, който е бил диагностициран с некротизиращ панкреатит преди пет години. Самият Владимир Путин неотдавна съобщи, че Русия няма никакви планове да атакува страна от НАТО. Подобни спорни изказвания обаче са типични за съветската пропагандна машина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР